Εκπαιδευτικό Κέντρο

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το MIOSMED CENTER είναι εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο της παγκόσμιας επιστημονικής εταιρείας ISAKOS ( International Society of Arthroscopy Knee Surgery and Orthopaedic Sports Medicine), το πρώτο στην Αθήνα και δεύτερο στην Ελλάδα.

MIOSMED CENTER 1st seminar 001

ekpaideutiko kentro1

Αποστολή του είναι η εκπαίδευση συναδέλφων στις νεώτερες και προηγμένες ορθοπαιδικές και αρθρstopοσκοπικές χειρουργικές τεχνικές. Επίσης μεγάλο βάρος δίνεται στις κυτταρικές 

stopθεραπείες που εφαρμόζονται στο κέντρο όπως η μεταμόσχευση χόνδρου, η επικάλυψη χόνδρινων ελειμμάτων με βιολογική μεμβράνη Hyalofast, η χρήση βλαστοκυττάρων και αυτόλoγων αυξητικών παραγόντων PRP κα.

Επίσημος συνεργαζόμενος φορέας AOSSM ( American Orthopaedic Society for Sports Medicine) στην παγκόσμια εκστρατεία πρόληψης παιδικών αθλητικών τραυματισμών STOP sportsinjuries.

Εχει οργανώσει εκπαιδευτικές ημερίδες και παρουσιάσει εργασίες σε ελληνικά και διεθνή ορθοπαιδικά και αθλητιατρικά συνέδρια.

Είναι από τα πρώτα κέντρα στην Ευρώπη που οργάνωσαν το 2007 πρακτική άσκηση στην εφαρμογή της διπλής δέσμης και της ανατομικής μονής δέσμης μοσχεύματος στην αποκατάσταση του προσθίου χιαστού συνδέσμου.

 

ekpaideutiko kentro2

 

 

 

© 2019 Miosmed Center. All Rights Reserved.

Created by: Grey & Orange