ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Στο πρωτοποριακό εξειδικευμένο αυτό Κέντρο, το πρώτο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2006, αντιμετωπίζονται ορθοπαιδικές και αθλητιατρικές παθήσεις και κακώσεις μέσα από ένα εντελώς καινούργιο πρίσμα. Της εφαρμογής δηλαδή – όπου αυτό είναι ιατρικά ενδεδειγμένο – τεχνικών ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται με μεγάλη επιτυχία παγκόσμια εδώ και πολλά χρόνια. Εξελίσσονται όμως ραγδαία και απαιτούν συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση, άριστη τεχνική, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και τήρηση αυστηρών ιατρικών ενδείξεων.

Παράλληλα το Κέντρο ειδικεύεται και σε άλλους τομείς όπως οι προηγμένες τεχνικές συντηρητικής θεραπείας και πρόληψης ορθοπαιδικών και αθλητιατρικών κακώσεων.

Τέλος, αποτελεί Εκπαιδευτικό Κέντρο για επιστήμονες Υγείας (ορθοπαιδικούς, αθλητιάτρους, φυσίατρους, φυσικοθεραπευτές, εμβιομηχανικούς) (εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο ISAKOS) και Κέντρο Ενημέρωσης για το ευρύ κοινό αλλά και βήμα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων για οσους ενδιαφέρονται για την Ορθοπαιδική και τη χειρουργικη αθλητικών κακώσεων.

© 2016 Miosmed Center. All Rights Reserved.